Hockeymeiden MHCB B1 starten de Super-B competitie met een klinkende overwinning!

Meisjes B1 van MHC Beuningen promoveerden in de voorcompetitie van de Topklasse naar de Super-B. Zij zijn het eerste Beuningse team, dat in deze klasse acteert. Afgelopen zaterdag speelden zij hun 1e competitieduel in deze klasse tegen Were-Di MB1 uit Tilburg.De meisjes waren er op gebrand om een goed resultaat neer te zetten, ze wilden graag laten zien dat ze ook echt in de Super B thuishoren.

Eerste helft
In het begin van de eerste helft begon Beuningen een beetje gespannen en was Were Di de betere partij, maar zij misten maar liefst vijf strafcorners.
Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Beuningen steeds beter in de wedstrijd.
Er werd door alle speelsters met volle inzet en overtuiging gespeeld.

Laura Vogels maakte een lange pass schitterend hoog af, 1-0
Na die treffer speelde Beuningen echt als een team en lieten ze goed combinatiespel zien. Vlak voor rust scoorde Isa Peters na een weergaloze actie van Sophie Blokland en Inge van de Klok.

Tweede helft
Na rust had Were Di het betere van het spel, maar door het uitstekende keeperswerk van Baukje van Iersel in combinatie met een goede verdediging, hield Beuningen stand en sloten ze hun 1e competitie wedstrijd met een 2-0 overwinning af.

Het plezier en fanatisme straalt van het team af, dit belooft een mooi seizoen te worden!