Marjolein Buis geniet van de Amerikaanse zon in San Diego 

Foto:

Van 5 tot en met 7 november vindt dit jaar in San Diego het NEC Wheelchair Tennis Masters plaats.Met een goed gevoel is Marjolein op 1 november vertrokken naar Los Angeles. Na een ontspannen vlucht moest ze een aantal uren wachten voordat ze uit het vliegtuig mocht. In verband met een  schietpartij op de luchthaven van LA moest ruim 2 uur gewacht worden alvorens het vliegtuig te mogen verlaten.

Eenmaal aangekomen bij haar hotel was het direct genieten van het warme weer en kon ze meteen beginnen met de eerste training. Zoals altijd in Amerika is ook dit toernooi tot in de puntjes verzorgd en met aardig wat last van de jetlag heeft ze de tijd genomen om te trainen.

Marjolein komt dit toernooi zowel in het enkelspel als in het dubbelspel uit. Het enkeltoernooi start op 5 november en wordt vanaf 7 november gevolgd door het dubbeltoernooi. Bij de dubbel komt Marjolein uit met haar vaste dubbelspelpartner Lucy Shuker uit Engeland.

Marjolein staat voor een enorme uitdaging, dit toernooi geldt als een A-status toernooi en er zijn veel punten te behalen voor de World ranking. Op dit zeer sterk bezette toernooi komen alleen de 8 beste single speelsters en de 6 beste dubbelspeelsters van de wereld aan bod. Tijdens dit toernooi worden er 2 poules gevormd en wordt er tegen elkaar gespeeld, opgevolgd door kruisfinales en uiteindelijk de finale.

Dit is voorlopig het laatste internationale toernooi waar Marjolein op uit zal komen. In december volgen nog de Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam.

Mocht u Marjolein Buis willen sponsoren met haar doel de Paralympics in Rio 2016, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Marjolein kan uw hulp goed gebruiken!
Neem hiertoe vrijblijvend contact op met Mark Vroomen via telefoonnummer 06-18518149

afbeelding-1