Beuningse Boys en SCP delen de punten.

Op een fris sportpark De Ooigraaf stond de Maas en Waalse derby tussen Beuningse Boys en SCP uit Puiflijk op het programma. Bij Beuningse Boys ontbraken onder meer Tim van Lierop en Thomas Theunissen. Daarentegen keerde Rob van Loon terug in de basis.Eerste helft (0-0)
In het eerste kwartier valt er niet veel te genieten in Beuningen. De kansen zijn schaars en het spel speelt zich voornamelijk op het middenveld af.
Na een kleine 20 minuten krijgt Patrick van Leeuwe namens De Boys een goede kans maar zijn inzet gaat via een Puiflijks been voorlangs.
Aan de andere kant is het SCP dat op voorsprong lijkt te komen maar door een prachtige redding van keeper Stephan Trepels blijft het 0-0.
Net voor rust moet Beuningse Boys met 10 man verder als Patrick van Leeuwe wegens natrappen een rode kaart krijgt.

Tweede helft (1-1)
Beuningse Boys moet dus na de rust met een man minder van start en het lijkt dan ook de 2e helft moeilijk te gaan worden.
Helemaal als SCP in de 54e minuut op voorsprong komt als de spits na een goede individuele actie weet te scoren. Hierna gaan De Boys meteen in de aanval en krijgt het een aantal corners.
Tim van Bon kopt uit een van die corners op de paal.

Beuningse Boys komt dan toch op een verdiende 1-1 stand als invaller Thijs Konings met een goede voorzet Glenn Muller bereikt die de bal tegen de touwen weet te koppen.
SCP komt ook met 10 man te spelen als een speler zijn 2e gele en dus rode kaart krijgt. Beuningse Boys eindigt de wedstrijd zelfs met 9 man als Rob van Loon ook een 2e gele en dus rode kaart krijgt.
Beide teams krijgen nog een goede kans op de overwinning maar gescoord wordt er niet meer en dus blijft het 1-1.

Zo eindigd de Maas en Waalse derby dus in een gelijkspel.