Zaterdag speelden de jeugdteams van NS hun 1e zaalcompetitiewedstrijden.Pupillen E

De pupillen D2 speelden in ook in Ravenstein en ook hier was SDDL een maatje te groot.
NAS werkte hard maar verloor met 9-0.

Pupillen D1
De pupillen D1 speelden in Groesbeek tegen de Horst.
De 1e helft waren ze duidelijk sterker maar het lukte niet om te scoren.
 In de 2e helft ging het gelijk op. Helaas scoorde beide teams geen doelpunt en werd de eindstand de beginstand 0-0.

Aspiranten C

De aspiranten C hebben de wedstrijd in Groesbeek tegen de Horst succesvol laten verlopen.
De dames moesten wel eerst wakker geschud worden want de Horst scoorde het 1e doelpunt 1-0.
NAS reageerde alert en Elise scoorde bij de tegen aanval 1-1.
Nas was duidelijk de betere ploeg.
Tegen een stug verdedigd De Horst wisten ze te winnen met 1-6, de ander doelpunten werden gescoord door Dian (3x) en Danique en Elise.

Aspiranten B
De aspiranten B  hebben kampioen aspiraties volgens eigen zeggen.
De wedstrijd tegen SDDL zou een goede start moeten zijn.
NAS was duidelijk beter maar rondde de kansen niet goed af. Er kwamen heel veel kansen maar het duurde lang voor de score geopend werd.
Cynthia scoorde met een mooie doorloopbal de 1-0, net voor rust scoorde Kim met een snelle aanval de 2-0.
De 2e helft stond in  het teken van veel slordigheden en balverlies aan de kant van NAS.
Ook de aanval had heel veel kansen nodig om te scoren.
Ylse scoorde de 3-0 en dat was ook de eindstand.

Junioren A
De junioren A speelden in Weurt tegen Odio.
Het werd een leuke korfbalwedstrijd met veel doelpunten en nog meer kansen.
Er werd door NAS hard gewerkt en voor het publiek was het een vermakelijke wedstrijd. De eindstand was 8-10.
De NAS doelpunten werden gescoord door Tamara, Ylse (3x), Lisan (2x), Michelle en Ruth.

Senioren
Zondag speelden de senioren van NAS in Luyksgestel tegen Weebosch.
NAS heeft hard moeten werken om de punten mee naar huis te nemen. NAS wint met 8-11.