Age 2 Cadans haalt limieten voor NK <15

Foto:

Voor de dames van synchroonzwemvereniging Cadans ging de reis deze keer richting het zuiden. Helaas was het geen zonnige, maar mistige dag. In Breda werd de Interregio techniek figurenwedstrijd gezwommen voor de Age 2.Dit is een wedstrijd waarbij het gaat om individuele prestaties.
Hiermee kunnen limieten worden behaald voor deelname aan de Nederlandse
Kampioenschappen.Voor Madelief Arnts was het haar eerste wedstrijd in deze categorie, natuurlijk erg spannend, maar ze heeft netjes haar diploma behaald. Benthe Roghmans heeft ook heel netjes gezwommen, maar kwam helaas net een paar punten te kort voor een limiet.

Ilse Steenmans, Jill Bouwhuis, Merel Hoogvliet, Diedeke Okkinga, Maria-Elena Betrian, Maud Boerakker, Noëlle Derks en Femke Bronkhorst hebben allemaal hun tweede limiet gezwommen, zodat al deze dames deel mogen gaan nemen aan de Synchro Beat 2014 in Hoofddorp.

Dit zijn de Nederlandse Kampioenschappen Synchro Beat voor zwemsters van 15 jaar en jonger. De Synchro Beat zal dit seizoen (mei 2014, een sportseizoen loopt als een schooljaar) worden gehouden in het nu nog in aanbouw zijnde Sportcomplex Koning Willem-Alexander (voorheen het Huis van de Sport genoemd) in Hoofddorp.

Tekst/Foto: Wilma Fasen, Ineke Klaasen/ Wilma Fasen

De foto laat het ‘inzwemmen’ voor de wedstrijd zien. Dat is een soort warming-up en een moment voor laatste instructie, nog even boven halen waar je aan moet denken, een laatste oefenmoment.

afbeelding-14

Cookieinstellingen