Positief resultaat gespeelde wedstrijden NAS

De wedstrijden van NAS van de afgelopen week lieten de balans naar de goede kant op door slaan. Van de 9 gespeelde wedstrijden werden er 7 gewonnen.Recreanten
Woensdag speelden de recreanten 1 tegen SDDL in Ravenstein.
Het team van SDDL was gemiddeld wel een stuk jonger dus NAS moest flink aan de bak. Het was een wedstrijd met voor beide teams veel kansen.
Er werd hard gewerkt maar Nas moest uiteindelijk de meerdere erkennen in SDDL.
NAS verliest met 5-4.
Doelpunten Sandra. Larissa en Maaike (2x).

Junioren
Zaterdag speeldenĀ  de junioren in Wijchen tegen Fortuna.
NAS wilde toch wel heel graag winnen.
Fortuna scoorde echter als 1e maar het spel van NAS was snel en goed. Er kwamen mooie acties en ja hoor de bal viel dit keer in de korf en zo stond NAS met 2-4 voor met de rust.
Na de rust speelde NAS de aanvallen goed uit en liep zo naar een mooie en verdiende overwinning van 2-9.
Voor NAS scoorden Ruth (2x), Robin, Merel, Lisan (2x), Laura (2x) en Laure.

De overige jeugdteams speelden hun thuiswedstrijden in Weurt.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden tegen Klimop.
NAS was duidelijk beter maar verzuimde de kansen af te maken.
Ook verdedigend liet Nas af en toe een steekje vallen waardoor ook Klimop kon scoren. NAS wint met 5-2 doelpunten van Anouk, Ylse (2x) en Merel (2x).

Aspiranten C
De aspiranten C speelden tegen SVO.
NAS kwam snel uit de startblokken dat met wat mooie variaties tot veel kansen leidde. Danique scoorde met een doorloopbal de 1-0 en vlak daarna Emma van afstand 2-0. SVO had moeite met het snelle spel van NAS waardoor NAS een strafworp kreeg die Fleur verzilverde.
De 2e helft stond SVO iets beter waardoor de ruimtes kleineer werden.
Toch wist NAS nog 3 keer via Danique, Elise en Dian te scoren en werd de eindstand 6-0.

Pupillen D1
De Pupillen D1 speelden tegen Klimop.
Het was Klimop die de score opende maar NAS kwam heel goed terug.
De ruststand was 4-2.
In de 2e helft waren er van beide kanten kansen maar werd er niet meer gescoord. Fleur, Didi en Sacha (2x) scoorden voor NAS.

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden tegen SVO.
NAS speelde een sterke wedstrijd en voor de rust scoorde Lisa de 1-0 vrij onder de korf en Sanne maakte een mooie doorloopbal en het werd 2-0.
Na de rust werd het 3-0 door alweer Sanne, maar nu met een afstandsschot.
SVO scoorde de 3-1 maar Sanne was op dreef en scoorde 4-1.
De eindstand werd 4-2.

xqsrsa1b7hldpi3h84sp9l8qu

w46x7tk0g45z88h3y2s2sqqsl

Foto’s pupillen D2 : Berry Huijbregts.

Pupillen E
De pupillen E speelden SVO.
De dames van NAS gaan elke week beter spelen maar zijn nog niet opgewassen tegen de meiden die allemaal een jaartje ouder zijn in hun poule. Ze verliezen met 0-2.

Senioren
Zondag speelden de senioren in Munstergeleen bij Sittard tegen Gazelle.
In een zeer spannende wedstrijd is de lange reis toch niet voor niets geweest en zijn de punten mee terug gegaan naar Beuningen . er werd met 5-6 gewonnen.
Voor NAS scoorden Suzette, Ylona, Larissa en Lisanne (3x).