Beuningse Boys F1 ‘Kampioen Hoofdklasse Najaar 2013’

“ We are the champions, we are the champions” zaterdag 23 november 2013 zong iedereen dit uit volle borst mee, bij het hoofdkwartier van de Beuningse Boys.Wat een spannend seizoen zowel voor de jongens als de ouders. Wedstrijd na wedstrijd waren het bikkels en ondanks de kou en zware tegenstanders, hebben ze gestreden om de titel. Onverstelbaar wat een wil kinderen van 8 jaar al kunnen hebben. Allemaal hadden ze 1 doel en dat was kampioen worden. Niemand kan het zich meer bijna herinneren wanneer het de laatste keer was, dat de F1 er met de titel vandoor ging.

De boys worden begeleid door goede coaches: Nabil Abbazy, Carla de Baaij en Geery van Beuningen en een zeer betrokken sponsor. Deze toppers hebben de jongens gehele seizoen positief benaderd waardoor de boys een zelfvertrouwen hebben gekweekt. Zaterdag 23 november 2013 was dit goed te zien. Het beslissende match tegen Juliana uit Malden leverde een super score van 7-2.
 
Sponsor Rubens de la Plaza Benito van IT Checkpoint uit Nijmegen is zo trots als een pauw. De passie van deze man is zo bijzonder om te zien, hij heeft flink uitgepakt. Niets is gek genoeg: diverse outfits, fotoshoot in augustus 2013 en uitjes. Hij heeft een leuke verassing nog in petto voor de jongens op zaterdag 30 november 2013 om de overwinning te vieren. Als sponsor gaat Rubens de La Plaza Benito veel verder dan alleen zijn naam ergens onder zetten, hij is ook zeer actief betrokken met de boys.

Na het fluitsignaal van de scheidsrechter brak het feest echt los: toeters, spandoeken, kinder champagne echt een complete vreugde. Een heuse touringcar was geregeld door de ouders. De boys zijn vanuit Malden vervoerd met de versierde touringcar naar Beuningen. Daar toeterend aangekomen zijn ze ontvangen als professionele voetbalspelers. Op het podium zijn ze gefeliciteerd door het bestuur van Beuningse Boys. Trots namen de boys de schalen in ontvangst.

Zaterdag 23 november 2013 zullen zowel de ouders/boys en sponsor IT Checkpoint nooit meer vergeten. Beuningen was even in de WK sfeer, en wie weet is dit alvast een voorproefje voor wat er komen gaat! 1 van de meest bekende oud spelers van Nederland, die o.a. het EK 1988 heeft binnengehaald heeft speciaal voor de jongens een leuke inspiratie tekst geschreven.

Neem eens een kijkje in de kantine van de Beuningse Boys daar kunt u de boys komende 6 maanden bewonderen op een gigantisch bord. Aangeboden door IT Checkpoint Nijmegen.

yk6ixudcni6tdg6br75neamur

r66v6plkpf00zyzunxr45zott