NAS aspiranten B winnen spannende derby

De aspiranten B speelden in Wijchen tegen Fortuna ’74 uit Bergharen. In de herfstcompetitie moest NAS het kampioenschap op 1 punt aan Fortuna laten.Aspiranten B
NAS wilde heel graag winnen, maar trapte de 1e paar minuten weer in het spelletje van Fortuna en stond al snel op een 2-0 achterstand.
Maar NAS bleef korfballen en langzaam vielen ook hier de doelpunten.

De ruststand was nog 4-3 in het voordeel van Fortuna, maar de NAS aanval was goed op dreef en scoorde de belangrijke 4-4.

Daarna was NAS aanvallend gezien duidelijk de betere,  maar het zat niet mee en de bal wilde er niet in en dat is toch belangrijk.
De verdediging stond heel goed en bracht de bal telkens weer terug naar de aanval.

In de laatste 5 minuten werd er dan eindelijk de 4-5 gescoord  na een mooie aanval.
NAS hield stand en zo gingen de punten mee naar Beuningen.
Voor NAS scoorden Michelle, Sophie, Ylse (2x) en Eveline.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden ook in Wijchen tegen Fortuna.
NAS was vandaag slordig en aan de trage kant, maar ook mindere wedstrijden moeten gewonnen worden en dat deden ze. Met een 2-0 overwinning kun je thuis komen. Doelpunten gescoord door Jolien en Emma.

Pupillen D1
Het was een derby dag want ook de pupillen D1 speelden tegen Fortuna.
Hier was het een gelijk opgaande wedstrijd maar NAS was beter in de afronding en wint met 2-4. Doelpunten Fleur, Anne-Fleur en Sacha (2x).

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden in Venray tegen Oostrum.
NAS werkte hard maar verliest toch met 4-0.

Junioren A
De junioren A speelden tegen Playing Girls.
NAS had vertrouwen erin en bleef zoeken naar de aanval en zo kwamen er vele kansen.
Een kleine achterstand was snel weggewerkt en NAS liep langzaam maar zeker uit naar een mooie overwinning van 6-11.
De NAS doelpunten kwamen op naam van Ylse (2x), Robin (3x), Laure, Lisan (2x), Merel (2x) en Eveline.