Spektakel in zinderende hockey wedstrijd

MHCB Heren 1 kreeg de nummer 1 van de competitie op bezoek, en deze Phoenix uit Zeist hadden ook nog de reputatie ,dat ze er flink op los scoren.Beuningen kwam al snel achter, maar wist ondanks het hoge tempo, toch de aansluiting te houden en ging zelfs met een 3-2 voorsprong de rust in.

De tweede helft kwam er nog meer spektakel en Phoenix gooide het tempo nog iets omhoog en kwamen al snel op een 5 -3 voorsprong.

MHCB liet het hier niet bij zitten en de mannen gingen helemaal los.
De ene aanval nog mooier dan de andere, en al snel stond het weer gelijk, alleen was Zeist nu een beetje overbluft.

Beuningen ging door en ondanks dat Phoenix nog 1 keer wist te scoren, deed MHCB dit nog 3 x, met beauties van doelpunten.

Een waanzinnige wedstrijd met veel publiek, dat getrakteerd werd op een  8-6  overwinning van MHCB Heren 1.

Bron: Photop.nl