Boys B1 geen problemen met Margriet uit Oss

De Beuningse Boys B1 moesten afgelopen zaterdag naar Oss voor de wedstrijd tegen Margriet B1.Eerste helft (0-3)
De Boys kwamen al snel voor met wat hulp van de keeper van Oss die de bal niet klem had.
Dat was een lekker begin en de Boys waren ook sterker en gingen door en niet veel later had de keeper van Margriet weer niet de bal klem en weer ronden de Rood Witten het keurig af.
Margriet was niet echt gevaarlijk en Beuningen beheerste de wedstrijd en zelfs zo dat ze vlak voor rust met een prachtige aanval de 3-0 erin prikte. Een prima eerste helft.

Tweede helft (1-4)
Alleen na de rust wist beuningen dit niet voort te zetten en kwam Margriet zelfs een paar keer voor de goal van Beuningen en dit resulteerde toch in een doelpunt.
10 minuten voor tijd wisselde de Boys de spits die voor het eerst meedeed en die maakte zijn faam waar door al vrij snel de 4-1 erin te prikken wat tevens de eindstand was.

Een prima overwinning en ondanks de winterstop die nu ingaat gaan de Boys
nog een paar oefenwedstrijden spelen waarvan de eerste maandag 9 Dec om 20:00 op de Ooigraaf.

Bron: Photop.nl