Goede start MC1 in het zaalhockeyseizoen.

Dit jaar speelt de C1 in de topklasse in de zaal. Dat gaan ongetwijfeld mooie wedstrijden worden. Op het veld was al  te zien dat het team er begint te staan. Dat vertaalde zich ook uit in de wedstrijden in de zaal afgelopen zondag.In Valkenhuizen in Arnhem was eerst Oosterbeek de tegenstander.
Geconcentreerd werd de eerste helft gespeeld en was de ruststand 1-1.
Na de rust vertaalde het technische overwicht zich in meer doelpunten en werd het uiteindelijk 6-1 voor Beuningen.

De tweede wedstrijd tegen Apeldoorn AMHC was van een andere orde.
Al na 1 minuut werd duidelijk dat één van de scheidsrechters de volledige controle over de wedstrijd wilde hebben. Niets werd getolereerd.