WVW-F1 winterkampioen

Gewoon twee keer in een jaar kampioen worden en dus gewoon twee keer promoveren. De jongens F1 van WVW maken het allemaal mee. De ‘allstars’ van Weurt vieren weer feest. Na de wintersport gaan ze door in de tweede klasse.door: Hans Straten                                                                                      Weurt, 14 december 2013

Kwart over tien:  Weurt trapt af. De bal gaat snel heen en weer. De zenuwen spelen duidelijk een rol. De belangen zijn dan ook groot. Het publiek langs de kant versterkt de spanning.  Vaders, moeders, opa’s, oma’s , ik denk dat ze er allemaal zijn. De jongens horen hun naam al gaan, ook is er nog geen bal in de buurt. Het publiek is duidelijk de extra man.

Na 5 minuten neemt Luciano de bal aan en gaat recht op de keeper (Tjibbe) van Blauw Wit af. Tjibbe schat in naar welke kant hij zal gaan. Luciano, slim als hij is, weet de bal goed te raken en plaatst de bal waar Tjibbe niet bij kan. Jan mag 1-0 aantekenen.

qs82f9og05sgyq5vxiq5dry2d

Goed 10 minuten later neemt Lieuwe de bal en passeert één, twee en een derde speler. Nu staat Lieuwe alleen voor Tjibbe. Lieuwe is groot en sterk en heeft een superhard schot in de benen. Hangen, de keeper kan weer vissen. Direct na de hervatting gaat Blauw Wit in een goed combinatiespel verder en speelt WVW helemaal uit.  Het schot op keeper Stijn is hard en onhoudbaar. Stijn heeft echter alle geluk van de wereld, want de bal gaat tegen de paal en valt recht voor zijn voeten neer.

Stijn kan weer uittrappen
dln1bxc10h7tkld7tn8jpt2n9

z3wfdieu8sxnesr2jospxxup5

Bram krijgt geen koude handen
ybsybz4s143nd8gkrrqd3ghcx

Rik gaat de wedstrijd beslissen met een derde goal.
WVW-F1 is winterkampioen 2013
Het feestje kan beginnen en dat betekent eerst met zijn allen onder de douche en dit keer met de kleren aan. Als iedereen klaar is staat er taart klaar.

bhndq8rn73w75vlxh3xpddh9o

de trainers laten het zich smaken
wxomnti5q00k5x5canfax7p0y

en dan de finale : een rondje weurt
efhdqcijjqvvuui5h9zs33y54

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _