MHCB C5 houdt slechts punt over aan enerverende wedstrijden

Zaterdagmiddag stonden er weer twee wedstrijden op het programma van de C5 meisjes.De eerste wedstrijd was tegen het Arnhemse Upward waar ze vorige week dik van verloren hadden. Beuningen kwam al snel op een 1-0 voorsprong en dat gaf zoveel zelfvertrouwen dat ze voortdurend de aanval konden blijven zoeken. Er werden mooie kansen gecreëerd, maar het balletje moet wel in de goal. Dat lukte helaas niet meer. In de tweede helft kwam Upward helaas ook nog langszij en werd het uiteindelijk 1-1.

De tweede wedstrijd was tegen Nijmegen.
Een sterk team. Beuningen kon weer snel scoren, maar Nijmegen maakte na 10 minuten gelijk. In een hoog tempo werd de wedstrijd gespeeld.
De meiden werkten keihard voor de overwinning. Nijmegen bleek individueel op sommige fronten net wat sterker en dat maakte uiteindelijk toch het verschil.
Ietwat vertekend wonnen de Nijmeegse meiden met 2-5.

Foto’s/tekst: WIl Kuijpers

ygyrjles4agv3x5ymi6h2xulr

i95byuuvqp6dw472a8qrit9j4