NAS C1 koploper na winst op Ajola

Deze week speelden de teams van NAS hun wedstrijden met wisselend succes.Recreanten
Woensdag speelden de recreanten 2 in Mill tegen SDDL.
Al gauw keek NAS tegen een 2-0 achterstand aan. Anita wist echter meteen uit de uitworp te  scoren met een doorloopbal, helaas deed SDDL dat ook.
Tot diep in de 2e helft bleef de stand gelijk. Antoinette scoorde met een afstandschot.
NAS bleef aandringen op de gelijkmaker maar de bal wilde er niet in.
De verdediging kwam onder druk en moest in de laatste minuut nog een doelpunt incasseren. Eindstand 4-2.

Junioren
Zaterdag speelden de junioren thuis tegen De Eendracht.
Het was weer een spannende wedstrijd waarbij NAS de score opende maar Eendracht langzaam uit liep naar een voorsprong van 2 doelpunten.
NAS maakte gelijk maar moest de overwinning toch aan de Eendracht laten.
Eindstand 5-6, voor NAS scoorden Ruth, Michelle, Laura, Robin en Lisan.

Aspiranten
De aspiranten B speelden in Groesbeek tegen Vios.
Ook hier was NAS veel aan de bal in de aanval maar wilde de bal er niet.
Vios was gelukkiger in het afmaken van de kansen.
Eindstand 5-4, de NAS doelpunten werden gescoord door Ylse (3x) en Nienke.

De aspiranten C1 zijn goed op dreef en staan bovenaan.
Ook zaterdag werd er weer met overtuiging gewonnen van Ajola met 1-8.
Doelpunten door Danique (3x), Emma (2x), Maureen (2x) en Fleur.

Pupillen D1
Bij de pupillen D1 was het een waar doelpunten feest.
De dames van NAS wonnen met overtuiging met 0-7 van Playing Girls.
Esmee (2x), Lotte, Sacha (2x), Annefleur en Didi scoorden de doelpunten.

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden ook tegen Ajola en ook hier was NAS de sterkste.
Linde opende met een doorloopbal, en nog voor de rust wordt het 1-3 door twee afstandsschoten, één van Kirsty en één van Sanne.
En ook na  de rust zorgden deze dames voor de doelpunten. Sanne scoorde nog 2 keer en Kirsty 1 keer. Eindstand 4-6.

Overige uitslagen
Pupillen E verloren met 9-0 van de Horst.
NAS 1 verloren van de Kangoeroe met 7-5.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of facebook pagina of bij de wedstrijdsecretaris 024-6772815.