Verdiende nederlaag voor Beuningse boys

Op een groezelig sportpark speelde Beuningse Boys de laatste wedstrijd van dit jaar tegen Eldenia.Eerste helft (1-1)
Al in de derde minuut komen de Boys op voorsprong doordat Jurrien Aalbers in het zestien meter gebied wordt neer gelegd. Glenn Muller weet wel raad met dit buitenkansje en zo staat Beuningen al vroeg op voorsprong, 0-1.
In de 15e minuut maakt Beuningse Boys een overtreding op de rand 16 meter en een speler van Eldenia haalt verwoestend uit en kan de Beuningse keeper de bal maar net naast tikken.
In de 21ste minuut komt Eldenia op een gelijke stand via een prachtig doelpunt als de nummer 10 van hun de bal uit de lucht pikt en ‘m pardoes op de pantoffel neemt en zo de 1-1 binnen knalt.
De rest van de eerste helft wordt uitgespeeld en er zijn geen kansen meer over en weer.

Tweede helft (1-3)
De tweede helft komt Eldenia beter uit de startblokken en na een kwartier komt Eldenia op een verdiende voorsprong als de bal perfect wordt voor gezet en de goed spelende nummer 10 de bal op een  mooie wijze binnenkopt.
Beuningen dringt dan nog wel aan maar kan geen potten meer breken en als dan net voor het eind de bal er via een vrije trap via de kluts in het doel van Beuningse Boys verdwijnt is de 1-3 ook het eindresultaat.

Zo eindigt de laatste wedstrijd voor de winterstop in mineur en gaan we met goed moed het nieuwe jaar tegemoet.
De eerste wedstrijd zal dan zijn op 19 januari 2014, thuis tegen Dio.