Beuningen MC1 wint play-off wedstrijden en gaat naar de finale-poule

In twee wedstrijden in de zaal werd door MHCB MC1 gewonnen en daardoor de eerste plaats van de play-offs behaaldMHCB MC1 – Flevoland MC1
Het was even afzien de laatste zondag van de vakantie. Om 07:00 uur was al het vertrek richting Dronten om daar om 09:00 uur de eerste play-off wedstrijd tegen Flevoland te spelen.
De meiden van Beuningen waren in ieder geval wakker genoeg om vrij te snel te scoren. Voor de rust was het 0 – 2 voor Beuningen.
Kort na de rust scoorde Flevoland de aansluiting. In de slotfase ging Flevoland nog met een vliegende keeper spelen, maar dat zag er niet goed uit. Beuningen profiteerde uitstekend en maakte er uiteindelijk 1-4 van.

MHCB MC1 – Twente C1
Tegen rivaal Twente is Beuningen altijd gebrand goed te spelen. En ook deze zondag ging men er met 100% energie tegenaan. Na 10 minuten stond het al 0-3 voor Beuningen en leek de wedstrijd gespeeld.
Maar Twente kwam wel wat beter in het spel en kon wat meer druk geven. Dat resulteerde in de tegentreffer. De coach van Beuningen porde het team nog even op en met uitstekend uitgespeelde kansen en mooie doelpunten werd het uiteindelijk 1-8.

Het doelsaldo bepaalde uiteindelijk de eerste plaats van de play-offs omdat Union net 1 doelpunt meer tegen had.

Tekst/fotos: Wil Kuijpers