Beuningse Boys in de ban van de Girls

De naam van voetbalvereniging Beuningse Boys doet vermoeden dat alleen maar jongens en mannen deze sport beoefenen in Beuningen. Niet is minder waar, want in bijna elke leeftijdsklasse is er een vertegenwoordigend meisjes- of damesteam.Om het belang van deze groep voor eens en altijd duidelijk te maken en daarbij ook de onderlinge band te verstevigen, organiseert de club een speciale Ladies Day op 12 januari.
 
Alle speelsters, dus van 6 tot 40+, zijn uitgenodigd voor deze speciale dag en we hopen op een opkomst van zo’n 80 leden. De Ladies Day begint om 9.30 en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

De dag zal beginnen met een centrale warming-up onder leiding van Curves Bootcamp. Vervolgens worden in diverse parallelle sessies trainingen gehouden in kleinere groepen met verschillende oefenvormen. Deze sessies worden begeleid door de trainers van de meisjes- en damesteams.

Na afloop van de trainingen is er een gezamenlijke lunch gevolgd door diverse activiteiten voor én door vrouwen met onder meer fitness, workshops en kleding.

Het is een zeer uitgebreid en divers programma die ook voor niet-leden te bezoeken is.
We hopen in ieder geval op een gezellige dag en nodigen iedereen uit om ook eens een kijkje te komen nemen.

Ook voor vrouwen heeft Beuningse Boys heel veel te bieden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Broekman, tel. 06-54686068
v.v. Beuningse Boys.

w06pkq1f7yftwo4pgimevth4a

keqb7ha24uicl9vp5p0hqitqe

Cookieinstellingen