Beuningse Boys winnen van Feyenoord

Afgelopen zaterdag was het zover de Beuningse Boys gingen op weg naar Varkenoord om tegen Feyenoord te spelen. De B-selectie was uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen het altijd lastige Feyenoord.De eerste helft ging gelijk op en de Boys hadden zelfs meer kansen, maar de keeper van Beuningen moest toch nog een paar keer ingrijpen.

Met de brilstand ging men aan de thee, en de in groot getale meegereisde toeschouwers aan de warme choco, hadden een prima eerste helft gezien. De tweede helft begon erg rommelig en ondanks dat Feyenoord het tempo opschroefde wisten de Beuningenaren een schitterende counter om te zetten in de 0-1.

Feyenoord probeerde het nog wel maar wat niemand had kunnen voorzien gebeurde, de Boys wisten stand te houden. Eindstand 0-1 voor de Beuningse Boys die een onvergetelijke dag hadden op Varkenoord gelegen naast die indrukwekkende Kuip.

Bron: Photop.nl