NAS 1 wint van De Weebosch

De eerste wedstrijden voor NAS in 2014 zijn met wisselend succes verlopen. Niet alle partijen werden gewonnen. Uit een aantal wedstrijden heeft NAS wel de punten mee genomen naar Beuningen.Recreanten
Beide recreanten teams speelden op woensdag.
NAS 2 speelde thuis in Weurt tegen Klimop.
In een sportieve wedstrijd waren er voor beide teams veel kansen, maar er werden weinig doelpunten gemaakt. NAS wint met 3-2.

In Overasselt speelde NAS recreanten 1 tegen Eendracht, een jong team met een goed afstandsschot.
De 1e helft vielen de doelpunten bij Eendracht makkelijk en zo was de ruststand 6-3.
Maar NAS gaf niet op en bleef spelen en zo kwamen ze steeds dichterbij tot 6-6 en dat was ook de uitslag. Een verdiend punt werd er mee naar Beuningen genomen.

Zaterdag speelden bijna alle jeugdteams thuis in Beuningen.

Pupillen E
De pupillen E speelden als eerste tegen SDDL maar NAS was een maatje te klein voor de dames uit Demen. NAS verliest met 0-18

Pupillen D2 en D1
Ook de D2 speelde tegen SDDL.
De 1e helft was NAS fel en kon het de tegenstander goed bijhouden .
De ruststand was 0-2, maar na de rust was NAS de felheid kwijt en lieten ze zich overlopen. NAS verliest met 0-10.

De Pupillen D1 speelden tegen de Horst uit Groesbeek.
Annefleur maakte al snel de 1-0.
Nadat De Horst gelijk maakte wilde het  echter bij NAS niet meer lukken.
De NAS aanval kreeg volop kansen maar de bal wilde er niet in. Een aantal keren sprong de bal uit de korf. De Horst was zuiniger met de kansen en scoorde nog 3 keer. Eindstand 1-4.

Aspiranten C en B
De aspiranten C speelden tegen de Horst en NAS was duidelijk de betere partij.
NAS had mooie aanvallen en wint met 6-1.

De aspiranten B speelden tegen SDDL.
NAS begon sterken met een hoog bal tempo. De aanval liep lekker en er werden kansen gecreëerd. Ook de verdediging stond goed. Helaas moest NAS een tegendoelpunt incasseren maar NAS heeft een goede wedstrijd gespeeld en  de overwinning verdiend.
NAS wint met 6-1, doelpunten Nienke(2x), Ylse (3x) en Dian.

Junioren A
De junioren A speelden in Millingen tegen Odio.
NAS was in de 1e helft te afwachtend en liet over zich lopen en keek zo tegen een 5-0 achterstand aan.
In de 2e helft ging het stukken beter en de verdediging stond als een huis.
Eindstand 9-5, doelpunten van Lisan (3x), Laura en Ruth.

NAS 1
Zondag speelt NAS 1 tegen De Weebosch in Weurt.
Bij de eerste aanval van NAS had het team moeite met het afmaken van de kansen.
Maar dat maakte de tweede aanval goed. Toen de voorsprong er was liep NAS langzaam maar zeker uit naar een overwinning van 8-3.

Volgende week zondag 19 januari  speelt NAS 1 weer in Weurt om 15:00 uur dan tegen De Gazelle.

Wilt u meer informatie over korfbal, kijk dan eens op onze site sv-nas.nl, facebookpagina of neem contact op met 024-6772815.