Goed wedstrijdweekend voor NAS

Zaterdag hadden de teams van NAS een goede dag, alle teams behalve de pup E behaalden winst.Pupillen E
De pupillen E hadden een goede uitslag. Er werd wel verloren maar NAS heeft ook kunnen scoren. Uitslag 3-1.

Pupillen D2
De pupillen D2 hadden het moeilijk tegen SVO. Voor de rust maakte Kirsty de 0-1 door een doorloopbal. Na de rust kwam er te weinig uit, dat was jammer, want er hadden meer doelpunten ingezeten.

Pupillen D1
De pupillen D1 speelden tegen Klimop. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met de meeste kansen voor NAS. NAS kwam op een 2-0 voorsprong, maar Klimop kwam terug naar 2-2. NAS ging aanvallend door en pakte weer 2 doelpunten voorsprong.
Klimop scoorde nog wel de 4-3, maar NAS neemt de punten mee naar huis.
De doelpunten werden gescoord door Didi, Anne-Fleur en 2 keer door Esmeé.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden ook tegen Klimop.
NAS was veel beter, maar verzuimde de vele kansen af te maken,.
De verdediging heeft geen kans aan Klimop weggegeven, dat is een compliment waard. NAS wint uiteindelijk met 3-0, door doelpunten van Michelle, Emma en Ylse.

Junioren
De junioren speelden thuis tegen Fortuna.
Het was een leuke gelijk op gaande wedstrijd  waarbij NAS een achterstand van 4-6 omboog naar een winst van 7-6. Doelpunten werden gescoord door Lizan (2x), Robin (2x), Merel, Ruth en Laure.

NAS 1
Zondag speelde NAS 1 thuis tegen Gazelle.
NAS begon heel sterk en had na 10 minuten een 4-0 voorsprong.
De dames van Gazelle gaven echter niet op en hadden een paar mooie wegdraaiballen in huis waar NAS regelmatig in trapte. Langzaam kwamen ze dichterbij.
Maar NAS gaf bleef door gaan en voor het publiek was het een zeer aangename wedstrijd met veel acties en mooi korfbal. Toch wist Gazelle in de laatste minuut de gelijkmaker te scoren, zodat de uitslag 9-9 werd.

Voor meer informatie kunt u naar onze site www.sv-nas.nl, onze facebookpagina of contcat opnemen met 024-6772815