Teams NAS spelen met wisselend succes

Afgelopen woensdag speelden de recreanten van NAS en afgelopen zaterdag speelden alle jeugdteams van NAS in de Beuningse sporthal hun wedstrijden. Er werd hard gewerkt maar met wisselend succes.Recreanten
Afgelopen woensdag speelden de Recreanten 1 van NAS in Weurt tegen Eendracht.
Het was een fysieke wedstrijd waarin NAS het heeft verloren van de jeugd.
De wedstrijd eindigt in 2-6.

Pupillen
De pupillen E1 speelden goed samen maar komen niet tot scoren en verliezen met 0-6.

De pupillen D2 speelden tegen Oostrum, het was een spannende wedstrijd.
Oostrum was de 1e helft feller en NAS stond al snel achter met 0-2.
Kristy scoorde met een doorloopbal de 1-2.
Net na de rust was het Enna die 2 x scoorde. Twee doorloopballen van Sanne en Kirsty maakten er 5-2 van.
Oostrum bepaalde de eindstand op 5-3.

De pupillen D1 speelden tegen Fortuna.
NAS verzuimde om  de kansen af te maken. De meiden hebben heel hard gewerkt maar de bal wilde er niet in. Fortuna kreeg niet veel kansen maar benutte ze wel. Eindstand 1-4. Sacha scoorde voor NAS.

Aspiranten
De aspiranten C staan op de tweede plaats en willen graag 1e worden dus moet er elke wedstrijd punten gepakt worden zo ook afgelopen zaterdag.
Emma scoorde al gauw de 1-0.
Fortuna verdedigde sterk en NAS benutte de gemaakte kansen niet.
Toch was NAS de betere maar er werd te weinig gescoord.
Uiteindelijk scoren Emma en Fleur nog van afstand en wordt de eindstand 3-1.

De aspiranten B speelden ook tegen Fortuna, heel lang gaat het gelijk op maar trapte NAS telkens in de wegdraaibal van Fortuna en liep NAS telkens een puntje achter.
Maar NAS gaf niet op en vocht voor elke bal.
Helaas werd erin de laatste minuut een strafworp gemist en zo kreeg NAS niet het verdiende gelijkspel maar verloor het met 4-5.
Voor NAS scoorde Anouk, Nienke, Merel en Ylse.

Junioren
De junioren speelden tegen Playing Girls.
Het stond al 0-2 voordat NAS het in  de gaten had.
Maar NAS komt goed terug tot 5-3.
Playing girls gaf niet op en daar waar NAS verzuimde om de kansen af te maken benutte Playing  Girls elke kans. Zo werd het 6-9.
De doelpunten werden gescoord door Robin (2x), Merel, Ruth en Lisan (2x).