NAS verwelkomt 100e lid

Donderdag 17 april is Meggi Jansen door voorzitter Richard Vink in het
zonnetje gezet. Zij is het 100e spelende lid bij NAS geworden en kreeg
namens het bestuur het Nas trainingspak aangeboden.Naast het verwelkomen van het 100e lid werden afgelopen week ook alle wedstrijden door NAS met succes gespeeld. Er werd geen enkele wedstrijd verloren. Ook werd het 100ste spelende lid welkom geheten.

Recreanten
Woensdag speelden beide recreantenteams hun wedstrijden. NAS 1 speelde in Vierlingsbeek tegen Des en won met 3-5. NAS 2 speelde in Milsbeek tegen Spes en ook hier was de winst voor de dames van NAS. Eindstand 2-5, doelpunten werden gemaakt door Sabine, Anita, Jacqueline, Lisan en Robin.

afbeelding-1-snap

Zaterdag speelden de teams van NAS thuis.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden tegen Fortuna en gingen goed van start en kwamen op een 1-0 voorsprong. NAS kreeg veel meer kansen maar de bal wilde er niet in. Fortuna profiteerde hiervan en scoorde 1-2. Na  de rust ging het beter bij NAS en werden de kansen afgemaakt. NAS heeft de wedstrijd met 6-3 gewonnen. Gescoord werd door Michelle, Merel, Robin, Laure (2x) en Nienke.

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden tegen Odio. Vorige week werd nog verloren maar vandaag wilde men winnen. Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Lotte maakt met een doorloopbal 1-0. Voor de rust scoorde Odio gelijk 1-1. De 2e helft was spannend maar het was weer Lotte die weer met een doorloopbal scoorde en zo de eindstand op 2-1 bepaalde.

Pupillen D1
De pupillen D1 speelden ook tegen Odio. Ook hier hadden de dames wat goed te maken na het verlies van vorige week. Toch kwam Odio op een 0-3 voorsprong maar NAS bleef erin geloven en wist het  verdedigend goed dicht houden. Langzaam kwam NAS dichterbij en sleepte er een gelijkspel uit. De NAS doelpunten werden gescoord door Sacha, Fleur en Lisa.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden tegen Diosa. NAS kwam op een voorsprong door een doelpunt van Elise. Maar Diosa scoorde meteen de 1-1. In de2e helft was NAS het meeste aan de bal maar verzuimde om te scoren. Toen de 2-1 eenmaal gevallen was liep NAS toch uit naar een 4-1 overwinning, de andere doelpunten werden gescoord door Dian, Fleur en Emma.

Junioren A
De junioren A speelden tegen SVO. Een gelijk op gaande wedstrijd met de meeste kansen voor NAS. In de 1e helft was NAS slordig en hield geen rekening met de wind. Veel ballen werden te kort gegooid of juist veel te hard. Laure benutte één van de 3 strafworpen. SVO kwam op een 1-3 voorsprong maar NAS bleef korfballen en kwam door een doelpunt van Merel op 2-3. Toch scoorde SVO 2-4 maar de aanvallers van NAS gingen door en Laure en Laura scoren de 4-4. Het werd daarna echt spannend maar NAS wint uiteindelijk met 5-4 door een doelpunt van Lisan.