Schietvereniging Ewijk: 35 jaar jong

Foto:

0p 17 mei 2014 vierde Schietvereniging Ewijk tijdens de jaarlijkse feestavond het einde van het seizoen 2013-2014. De diverse klasse-winnaars en de nieuwe schutterskoning werden gehuldigd en voorzien van het bij de overwinning behorende eremetaal.De winnaars waren: Jos Degen in de B-klasse met 3204 punten, Ad van der Heijden in de C-klasse met 3019 punten, Erik Peters in de D-klasse met 2787 punten en Ben Hendriks in de E-klasse met 2695 punten.

Schutterskoning
Als meest constante schutter is Nico Driessen gehuldigd. Hij werd schutterskoning met een totaalscore van 46 punten. Piet van Summeren en Ben Hendriks zijn tweede en derde geworden met respectievelijk 43 en 40 punten.

Oefenavond – start nieuwe seizoen
Op maandag 1 september 2014 start Schietvereniging Ewijk haar 35ste onderlinge competitie weer met de oefenavond in het vertrouwde en gastvrije Café De Ouwe Deeg in Ewijk. De oefenavond is bij uitstek geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in schieten in verenigingsverband. Er is voldoende tijd om alle vragen van geïnteresseerden in alle rust te beantwoorden en er is bovendien altijd wel ruimte op een van de banen te vinden om onder begeleiding, vrijblijvend en kosteloos te oefenen of kennis te maken met de sport. Op Maandag 15 september start het seizoen met de eerste van 30 wedstrijdavonden.

Nieuwe leden
Mocht je meer willen weten over de schietsport met 4,5 mm luchtgeweren en ben je 14 jaar of ouder, dan ben je op 1 september a.s. van harte welkom en kun je onder deskundige leiding voor jezelf uitvinden of deze sport iets voor jouw is. Ook op andere maandagen (vanaf 20.00 uur)  ben je van harte welkom bij Café De Ouwe Deeg in Ewijk.

Meer info
Kun je krijgen via de secretaris Hannie van Swam (024 – 6772497) of op de website van de vereniging: www.schietverenigingewijk.nl.