zichzelf afriep. Door Hans Straten

Volgens trainer Bram Renkens ontbrak het vandaag aan kwaliteit en aan mentaliteit.
Renkens:  “Kijk we missen wel even acht spelers en dat door vakantie en of blessures, maar dan nog, we schieten op alle fronten te kort. Dit had gewoon beter gemoeten.”

De eerste helft verliep rustig met een licht overwicht voor SCH.
Echter na rust kwam een fris ogend WVW uit de kleedkamer. Gaandeweg kreeg SCH meer raffinement in het spel en in de 60e minuut opende Mike Roos de score voor SCH.
Bas Magdelijns (WVW) had nauwelijks 5 minuten nodig om de gelijkstand op het bord te krijgen.

Vanaf dat moment trok SCH de touwtjes aan en binnen drie minuten na de gelijkmaker tekende  Henkie Leestemaker (door de aanhang steevast Rooie Henkie genoemd) de 1-2 aan. Daarna hield SCH de wedstrijd onder controle en Liiban Abdi bepaalde  uiteindelijk de eindstand op 1-3. SCH bekert verder en WVW kan naar huis.

Zo aan het begin van het seizoen is het een traditie dat WVW start met een benefietwedstrijd  ten gunste van de kas van de Seniorenvereniging  Weurt. De senioren organiseren tevens een loterij die gerelateerd wordt aan deze wedstrijd. De scheidsrechter trok in de rust het winnende lot en dat werd nummer 253 met de kleur roze.