NAS teams starten in nieuw seizoen

Met 2 jeugdteams meer zijn door NAS afgelopen weekend de 1e wedstrijden afgewerkt.Kangoeroes
De kangoeroes, in de leeftijd van 3 tot 5 jaar hebben hun 1e speelse training gehad. Op een speelse manier wordt er met de bal gespeeld en in de korf gegooid.

Pupillen
De pupillen E1  speelden thuis tegen SVO. De wedstrijd ging gelijk op maar SVO wist de kansen meer te benutten en heeft met 2-6 gewonnen. Voor NAS scoorde Sterre beide doelpunten. Met het nemen van stafworpen was NAS de beste 2-0, weer Sterre en 1 doelpunt  door Femke.

Aspiranten
De aspiranten B speelden thuis ook tegen SVO. In de 1e helft was de NAS aanval telkens aan de bal en kwamen er volop kansen maar de bal wilde er niet in. SVO wist net voor de rust de 0-1 te scoren. Door een paar foutjes in de verdediging werd het 0-3. Maar Anouk scoorde de verdiende treffer voor NAS. NAS had meer verdiend maar helaas niet gekregen.

Junioren
De junioren A2 speelden in Ooij tegen SVO A1. NAS kende een moeizame start waarbij SVO fel van start ging. Het verschil was echter te groot. NAS kwam op een 4-1 achterstand.
In de 2e helft was NAS niet fel genoeg en liet zich te veel overbluffen. De eindstand werd 9-2. De doelpunten van NAS werden gemaakt door Ylse en Michelle.

De junioren A1 speelden met de nieuwe teamsamenstelling tegen SDDL in Demen.
NAS speelde een prima wedstrijd door van een achterstand terug komen na een ruime overwinning. Klasse! Winst met 4-11. Bij NAS scoorden de doelpunten:  Lisan (3x), Laura, Ruth (2x), Merel (2x), Robin, Tamara en Ylse.