Beuningse Boys staat achter De Aanvoerders, jij ook? Meld je nu aan!

De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die hun verantwoordelijkheid nemen en staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zij roepen in eerste instantie alle aanvoerders op om zich aan te sluiten, maar iedereen kan zich aansluiten.Oud-profvoetballers Ruud Gullit, Aron Winter, Ben Wijnstekers en Arthur Numan zijn de initiatiefnemers van het in maart 2013 gestarte verbond. Met de organisatie van verschillende initiatieven door het hele land stimuleren zij dat voetballers hun verantwoordelijkheid nemen. De positieve beleving van de sport staat hierbij centraal.

VV Beuningse Boys staat achter de Aanvoerders. Om die reden zullen alle jeugdaanvoerders komend seizoen met dezelfde aanvoerdersband spelen. Hiermee geeft de club het signaal af dat zij sportiviteit en respect belangrijk vinden binnen de vereniging. Zij roepen dan ook al hun leden op om mee te doen met dit initiatief door zich ook aan te melden.

“Je hoeft geen aanvoerder in het veld te zijn om je aan te kunnen melden, het gaat erom dat je je verantwoordelijkheid neemt! Dan ben je een echte Aanvoerder!”

Via de website www.deaanvoerders.nl kun je jezelf inschrijven en ontvang je gratis een aanvoerdersband. Op de website kun je jouw sportieve ideeën insturen, al jouw vrienden, familie en kennissen uitnodigen om aanvoerder te worden en zelfs een eigen poster ontwerpen met jouw favoriete clubkleuren.

z938yl4y8xggu6q6e64ptvuvx
fr3jg80gf5b3at6v6pa1e0g5s