Beuningse Boys B2 pakt op wilskracht punten tegen Brakkenstein

Voor de derde wedstrijd in de bekercompetitie kregen de jongens van BB Brakkestein op visite.Eerste helft (0-2)
Lange tijd bleef de wedstrijd gelijk opgaan. De keepers hadden niet echt veel te doen. Echter tot twee keer toe trapte Beuningen in de snelle counters van Brakkenstein.
De eerste keer resulteerde dat in een goed uitgespeeld goal, de tweede keer kon de verdediging niet anders dan de speler neerleggen en schoot Brakkenstein de penalty prima in.
Beuningen keek in de rust tegen een 0-2 achterstand aan.

Tweede helft (3-2)
In het begin van de tweede helft speelde Beuningen duidelijk met meer druk en kwam men wat vaker op de helft van Nijmegen.
De verdediging van Brakkenstein kreeg het moeilijker en uit een vrije trap kwamen de Beuningse Boys dichterbij nadat de keeper de bal klungelig in de goal liet glippen.
Het gaf Beuningen meer vertrouwen en al knokkend lukte het nog 2x te scoren. Aan het eind van de wedstrijd een terechte 3-2 winst.

Tekst /Foto’s: Wil Kuijpers