Moeilijke start Jeugdteams NAS

Afgelopen week speelden de jeugdteams van NAS hun wedstrijden.Recreanten 1
Woensdag speelden de recreanten 1 hun eerste wedstrijd tegen Eendracht. Het was een leuke gelijkwaardige wedstrijd. Er waren voor beide teams diverse kansen maar Eendracht was beter in het benutten van de kansen en won  met 8-4, voor NAS scoorden Petra (3x) en Cindy.

Pupillen D1

Al vroeg vertrokken de pupillen D1 ’s morgens richting Bergharen om tegen Fortuna ’74 te spelen. Ook deze wedstrijd begonnen de NAS dames met goed en netjes verzorgd korfbal. Er werd goed en snel overgespeeld wat ook deze wedstrijd weer resulteerde in kansen. Verdedigend stonden ze ook deze wedstrijd weer hun ‘mannetje’. In beide vakken wisten de verdedigsters de sterkste aanvalster van Fortuna ’74 goed uit te schakelen. de dames gingen met een gelijke stand (0-0) de rust in.

De tweede helft was ook nu, net als bij de eerste wedstrijd, weer een stuk lastiger voor NAS. Het bal- en looptempo lag weer een stukje lager dan in de eerste helft waardoor het team  meer problemen kreeg om de bal in hun aanval te krijgen en te houden. Door twee hele mooie afstandsschoten kwamen de meiden wel op 0-2. Maar helaas konden ze dit niet vasthouden en verloren ze deze wedstrijd met 3-2.

Alhoewel de dames zelf een beetje mopperde en ontevreden waren na de wedstrijd hebben ze toch als team zeker weer een compliment verdiend voor het harde werken en de goede inzet!

Pupillen E2
In Balgoy speelden de pupillen E2 tegen de pupillen E1 van Diosa. Een pittige klus maar ze waren vol goede moed aan de wedstrijd begonnen. In de eerste helft wist NAS zich nog goed staande te houden. In de tweede helft creëerden ze meer kansen maar daardoor verslapte de verdediging. NAS verloor uiteindelijk met 13-1, Milou maakte het enige NAS doelpunt.

Junioren A1
NAS A1 speelde thuis tegen een fusie team van ONA/Astrantia. Dat team was gewoon een maatje te groot. NAS kwam er niet aan te pas. De ruststand was 2-9. Na de rust ging ONA/Astrantia door maar gaf NAS minder weg en werd het 3-13. De NAS Doelpunten werden gescoord door Robin, Lisan en Laura.

Junioren A2
De A2 speelden thuis tegen Diosa. Alhoewel Diosa op voorsprong kwam speelde NAS een goede wedstrijd. Het was jammer dat de kansen niet benut werden. En daar profiteerde Diosa van, zij maakten wel op het juiste moment de doelpunten. Eindstand 4-8.