Wedstrijd met twee gezichten voor Beuningse Boys B2

Terwijl een paar honderd meter verder het konvooi van Market Garden langs rijdt, moesten de jongens van de B2 strijden tegen streekgenoot AWC. Na het verlies van vorige week was het zaak deze week punten te pakken.Eerste helft (2-1)
In het begin van wedstrijd zag het er nog niet naar uit, dat er punten gepakt zouden worden. Weinig overtuiging in het spel van Beuningen, al speelde men wel op de helft van Wijchen. Een uitbraak van Wijchen en toch wat ongelukkig verdedigen van Beuningen zorgde ervoor dat AWC kon scoren (1-0). Eigenlijk tegen de verhoudingen in.
Dan verwacht je dat de jongens bij de les zijn, maar desondanks waren het toch de jongens van Wijchen die konden scoren (2-0). Langs de lijn had men echter wel het gevoel dat het wel goed kon komen. Aan het eind van de eerste helft zorgde een goede uitbraak van Beuningen dat de linksvoor fraai in kon schieten (2-1). Een speler van Wijchen liep nog tegen een gele kaart aan en moest er 10 minuten uit.

Tweede helft (2-6)
De tweede helft moest AWC nog even met 10 man spelen. Beuningen pakte dat goed op en met veel verve begon men aan de tweede helft. Een golf van aanvallen in de eerste minuten van de tweede helft. De gelijkmaker kon niet uiblijven en die viel dan ook snel. de B2 ging vol door en 5 minuten later was het al 2-4!
Bij AWC liep het toen niet meer en was de wedstrijd gespeeld.
Beuningen maakte het nog af tot 2-6 met zelfs nog kansen voor meer.