Wedstrijden NAS

Afgelopen week werkte NAS haar wedstrijden af.Recreanten
Afgelopen woensdag speelden de recreanten-2 van NAS thuis tegen Quick Up uit St. Agatha. NAS was in de 1e helft slordig  met het afmaken van de kansen. Daar profiteerde Quick Up van en zo kwamen zij op een 0-3 voorsprong met de rust.

Na de rust benutte NAS de kansen en kwam langzaam dichterbij. Bij een 4-5 achterstand ging het ineens snel bij NAS en kwam het team terug van een achterstand naar een voorsprong van 8-5 en dat was meteen ook de eindstand. De doelpunten werden gescoord door Anita (3x), Sandra (2x), Jacqueline, Sabine en Antoinette.

Zaterdag was de dag van de jeugdwedstrijden.

Welpen
De welpen speelden een uitwedstrijd in Ottersum. De wedstrijd van de welpen tegen Vios is geëindigd in 20-2. Allebei de punten werden gescoord door Andrea.

De strafworpen werden gemaakt door Cayenne en Andre. Hier werd de stand 7-2.
De meiden hebben heel goed hun best gedaan. Toen er veel doelpunten vielen voor de tegenpartij werd de motivatie wat minder. Maar toen het eerste doelpunt viel werd er weer hard gewerkt.

Het spelletje is toch nog best moeilijk. Bij het meisje van de tegenstander blijven is toch lastig. Maar het begin is er. De tegenpartij heeft al een jaar samen gespeeld dus dit verlies is zeker geen schande.

Pupillen E2
De pupillen E2 speelden thuis tegen Fortuna, de dames van Fortuna waren een jaar ouder en een kop groter. Fortuna is gewoon in alle opzichten een maatje te groot. Maar de inzet en werklust van NAS was geweldig. Met een 0-15 verlies, maar met opgeheven hoofden gingen de meiden van NAS strafworpen nemen hier werd het 1-2, Milou scoorde voor NAS.

Pupillen E1
De pupillen E1 speelden in Demen tegen SDDL. Het was weer een goede wedstrijd. Met name in de 2e helft werd er goed rond gespeeld en er kwamen mooi acties uit.
Femke scoorde 4 keer en Amy scoorde 1 keer en zo won NAS met 0-5. Ook het nemen van strafworpen ging goed: 1-3 voor NAS, hier scoorden Sabine (2x) en Sterre.