Fruit-teams domineren BOL-cross

Foto:

“Het was een super evenement met in de ochtend lichte regen, maar toen de wedstrijden begonnen was het goed loop weer”, aldus Ger van Boxem van de organisatie. “Alles was tot in de puntjes verzorgd met dank aan alle 80 vrijwilligers.””Het aantal deelnemers op de de 5 en 10 Km was zoals als verwacht, de jeugd liet het een beetje afweten maar de deelname aan de cross was overweldigend”, vervolgt Ger.  “Dit bevestigt dat wij op de goede weg zijn om sport, natuur, cultuur en ondernemend Beuningen met elkaar te verbinden. Samen sporten, het geweldige live optreden van Anne, het mooie zonnetje, alles bij elkaar was de sfeer bijzonder gezellig.”

Teams
De cross van de Beuningse Oeverwal Loop (BOL)  is gewonnen door het team Winnemuller-Landwinkel met op de tweede plaats het team Weeropper. Een mooie opsteker voor de economisch geplaagde fruittelers. De winnaar van vorig jaar het team ‘GoedGeholpen. Ger’ werd nu derde.

Individueel
De cross individueel werd gewonnen bij de heren gewonnen door Floris Wardenaar en bij de dames door Tony Peer, beiden uit Ewijk. 

Voor alle uitslagen kijk op http://www.beuningseoeverwalloop.nl/uitslagen daar is voor de deelnemers een gratis persoonlijke finishfilm te downloaden en een finish foto verkrijgen.

Op naar volgend jaar, het derde weekend in september.

Cookieinstellingen