MHC Beuningen Meisjes B1 nog in de race voor play-offs landelijke competitie

Drie weken geleden troffen Beuningen en Ede elkaar ook in de voorcompetitie voor de landelijke play-offs, deze wedstrijd in Ede werd gewonnen door Beuningen met 6-0.Eerste helft (2-0)
Deze wedstrijd begon Ede de wedstrijd door veel druk te zetten maar al snel had Beuningen een mooie combinatie waar een goal uit volgde 1-0. Ede zette weer veel druk maar in de 20ste minuut pakte Beuningen het weer op en kwam de 2-0 en al snel de 3-0.

Tweede helft(7-0)
Beuningen kwam goed op gang in de tweede helft. Door mooie combinaties en hoog speel tempo vloog het ene na het andere doelpunt de goal in. Het was echt een goed samenspel van het hele team. Beuningen sloot de wedstrijd af met een mooie score van 7-0.
Door deze overwinning staat Beuningen nu op een tweede plek in de voorcompetitie landelijk dat recht geeft op een plaats in de play-offs.

A.s. zaterdag 4 oktober om 12.30 uur de spannende thuiswedstrijd tegen Nijmegen MB1 waar Beuningen met een gelijkspel zich direct plaatst voor de play-offs!

Tekst/foto’s: Wil Kuijpers