MB1 MHCBeuningen door naar play-offs landelijke competitie

Meisjes MHCBeuningen B1 gaan na een overwinning thuis op NMHC B1 door naar de play-offs, die volgende week zaterdag in Zwolle worden gespeeld voor een plek in de landelijk competitieAfgelopen zaterdag, 4 oktober, heeft MB1 gewonnen met 1-0 van de koploper van de poule, Nijmegen MB1. De wedstrijd werd door vele supporters bezocht.
Met aanmoedigende liederen en blauwe rookbommen van de jongens van Beuningen langs de kant begon de wedstrijd. De sfeer was gezet!

Eerste helft

(1-0)
Vanaf het begin van de wedstrijd ging Beuningen sterk in de aanval. In de eerste 15 minuten van de wedstrijd kwam Beuningen veelvuldig dreigend in de cirkel van Nijmegen. Na mooi aanvallend samenspel lukte het Beuningen te scoren. Beuningen stond voor met 1-0. De laatste 10 minuten van de eerste helft probeerde Nijmegen meer druk te zetten, maar Beuningen hield stand en ging met voorsprong de pauze in.

Tweede helft (1-0)

Beuningen begon de tweede helft met vertrouwen. Er werd door Beuningen veel druk gezet en er werden veel ballen onderschept. Door mooie combinaties kreeg Beuningen nog veel kansen, maar de bal wilde niet in het goal. De laatste 10 minuten werd Nijmegen sterker en was er veel paniek bij Beuningen. Nijmegen bleef maar komen. Na diverse strafcorners voor Nijmegen klonk eindelijk het eindsignaal waardoor Beuningen zich direct heeft geplaatst voor de play-offs voor landelijk!

Tekst/foto’s: Malouke en Sylvie/Wil Kuijpers