Wedstrijden NAS

De gespeelde wedstrijden van NAS hebben niet altijd de gewenste uitslag gekregen. Er werd vaak verloren.De wedstrijd tegen Mosa verliep in de eerste helft erg goed. Er werd snel overgespeeld en er werd heel goed vrij glopen. De meiden kwamen veel bij de eigen korf. Femke scoorde het eerste doelpunt. NAS stond weer voor. De meiden waren erg gemotiveerd en blij. De ruststand was 3-3. De doelpunten werden nog gemaakt door Cayenne en Mara.
Het was een mooie wedstrijd om na te kijken.

De tweede helft ging wat moeizamer. De bal werd meer door de anderen onderschept en het tempo was er meer uit. NAS kwam ook niet meer tot scoren. Helaas Mosa wel. De eindstand was 3-7.
Bij de strafworpen ging het weer heel goed. Daar hebben we het heel goed gedaan. De stand was 6-5. Strafworpen werden gemaakt door Andrea (2x), Mara (2x), Cayenne en Femke.

Pupillen E2
De pupillen E2 speelden thuis tegen Diosa.
Een pittige pot mede omdat Diosa periodekampioen kon worden. Met 1-20 waren ze dan toch een maatje te groot. Maar NAS liet het hoofd niet hangen en het team heeft heel hard gewerkt. Complimenten voor alle dames  voor de inzet. Milou scoorde het enige NAS doelpunt.

junioren D1
Voor de dames van de D1 stond vandaag de uitwedstrijd tegen SVO op het programma.
Dit was alweer de eerste returnwedstrijd van dit seizoen. De thuiswedstrijd had het team tegen deze tegenstander met 0-5 verloren. Dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden wisten de meiden dus al. Het zonnetje scheen lekker, daar kon het niet aan liggen. De eerste helft was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met goed verdedigend werk van de meiden van NAS. Aanvallend liep het niet zo soepel. Het blijft lastig om de bal snel en goed rond te blijven spelen waardoor het niet makkelijk is om mooie aanvallen te maken.
De dames gingen met een gelijke stand (0-0) de rust in.

Na de rust pikten de meiden het meteen goed op. Verdedigend hielden ze goed stand en aanvallend kwamen er steeds meer kansen doordat de bal wat sneller werd rondgespeeld. Helaas lukte het niet om deze kansen om te zetten in doelpunten. SVO scoorde nog wel twee keer waardoor NAS deze wedstrijd met 2-0 verloor. De meiden hadden hier echt meer verdiend. maar helaas.

Junioren A1
De A1 junioren speelden in Bergharen tegen Fortuna.
Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Maar NAS benutte de kansen niet en miste zelf twee strafworpen. Fortuna was beter in het kansen benutten en won met 6-3.
De NAS doelpunten werden gescoord door Lisan (2x) en Laura

Recreanten 1
De recreanten 1 speelden thuis tegen Spes 1.
Het was een leuke, sportieve en hete woensdagavond. NAS heeft lekker gespeeld maar Spes was beter en won met 4-6. Voor NAS scoorden Maaike, Cindy (2x) en Diana.

Recreanten 2
De recreanten 2 speelden in Ottersum tegen Vios.
NAS kwam op voorsprong door een doelpunt van Sandra. Maar Vios maakte gelijk. De tweede aanval van NAS krijgt heel veel kansen maar de bal wilde er niet in. Vios scoorde nog wel een keer en won zo met 2-1.