Bierplankentoernooi en -feest bij MHCB

Foto:

Zaterdag 18 oktober nemen twaalf teams deel aan de 24e editie van het befaamde Bierplankentoernooi bij Mixed HockeyClub Beuningen. 

Dit eendaagse toernooi staat voor een potje hockey, maar vooral voor topgezelligheid. De wedstrijden worden gespeeld door mixed teams, hockeyers en niet-hockeyers in verschillende leeftijdscategorieën, van jong senioren tot veteranen en trimmers. Kenmerk van het toernooi is dat er naast hockey, flink gefeest wordt onder het genot van een biertje en heerlijk eten. 
Gouden Bierplank
Op dit toernooi staat gezelligheid voorop, maar wordt er ook gestreden om de Gouden Bierplank! Deze bierplank gaat niet naar het team dat op het veld het best presteert, maar naar het team dat in de ogen van ‘De organisatie’ het best heeft bijgedragen aan het verhogen van de feestvreugde. Ook wordt er weer een Miss Bierplank gekozen. 
Bierplankenfeest
Iedereen die van hockey en feesten houdt is bij deze van harte uitgenodigd om naar het Bierplankentoernooi te komen. Vanaf een uur of 09.30 tot 17.00 uur wordt er gezellig gehockeyd en geborreld. Na de wedstrijden draait DJ Basic Beats tijdens het alom bekende Bierplankenfeest!
gouden-bierplank
Activiteit: Bierplankentoernooi MHCB
Datum: Zaterdag 18 oktober 2014
Tijd: vanaf 9:30 uur
Adres: Ooigraaf 1, Beuningen
Cookieinstellingen