Ruim 550 bezoekers naar informatiemarkt ‘Bewust ouder worden’

Middels het aanbod van 42 presentaties van uiteenlopende aard, liet de gemeente vrijdagmiddag haar inwoners kennis maken met mogelijkheden tot een comfortabel en veilig ouder worden. Van rolstoel service, pedicurepraktijk, diëtheek tot fysiotherapie.Ruim 550 bezoekers bezochten in het gemeentehuis van Beuningen de informatiemarkt ‘Bewust ouder worden’. Op het pleintje voor de ingang verwelkomden leden van de mixed hockeyclub de bezoekers met een spelletje voor jong en oud, waarbij een bal krachtig over het plein werd gemept.

Greetje Roelofs  persvoorlichter van de gemeente: “We kunnen stellen dat het een zeer succesvolle markt is. Binnen twee uur waren er al 450 bezoekers binnen, terwijl het er de vorige keer over de hele dag 300 waren. De reacties bij vertrek zijn uitgesproken positief. Iemand vertelde me, hoewel ze zichzelf niet oud vindt, wel degelijk dingen gezien te hebben, waar ze geen weet van had.”

Anno 2014 ligt de verantwoordelijkheid van problematieken die (kunnen) ontstaan bij  het ouder worden en de aanpak hierop, dichter bij de burger en minder bij de overheid. Op weg in dit proces levert de gemeente met deze informatiemarkt een bijdrage aan de bewustwording hierin.  

vpllx3h0vr0yp3dtsdjh6b3jy

Bij Medipoint kun je terecht voor uitleen en aanschaf van hulpmiddelen en verpleegartikelen.
r6yku4qtdsb75uf7hho7rinsl

oop4lc0tgp1asc6eg720hw6kb

De dames van Stichting Perspectief geven informatie over Buurthulp
uyorld1vrivjs1jde5j7rd73v

rv96ppgk1rsxn0hz9ffw2lnli

Greetje Roelofs overhandigt bij vertrek een handige briefopener.
 fmdpqqro221rjvy7yki9xf5c8
Cookieinstellingen