D1 kampioen bij NAS

Zaterdag speelden de pupillen D1 hun wedstrijd in Overasselt tegen Heumen. Bij winst zou het kampioenschap een feit zijn.

De dames begonnen gespannen aan de wedstrijd. Maar algauw werd het 1e doelpunt gescoord en viel er een last van hun schouders. Lekker korfballen was de opdracht van de trainer/coach en met tijden lukte dat aardig. Er waren hele mooie aanvallen en misschien nog wel mooiere doelpunten. De ruststand was 0-6.

In de rust kregen de meiden als verrassing een nieuw shirt met daarop zaalkampioen 2016 en op de rug hun eigen naam en de naam van de sponsor Haar en zo. In overleg met de scheidsrechter mocht de 2e helft in deze shirts gespeeld worden. En dat gaf de dames vleugels, er werd goed gecombineerd en daardoor in de 2e helft nog 10 keer gescoord. Eindstand werd 0-16, de doelpunten werden gemaakt door Kirsty 3, Sterre, Fleur 4, Lisa H 4, Lisa B, Larissa 3.

In de kantine van NAS kregen de meiden van het bestuur een lekkere taart en een medaille.

Carnavalsavond

Op zaterdagavond was er de carnavalsavond bij NAS. En natuurlijk mocht prins Jos d’un urste hier niet ontbreken. Er werd flink gedanst en gehost. Aan het prinsengezelschap de eer om de prins(es) van NAS voor 2016 bekend te maken. Het was een moeilijke keus maar het is Cayenne van de Hazelkamp geworden van het welpenteam. Prins Jos roemde haar enthousiasme met het dansen en haar danspasjes. Zij kreeg de mooie prinsenonderscheiding Prinses van NAS 2016.

Natuurlijk waren er deze week nog meer wedstrijden

Op woensdag speelden beide recreanten teams NAS 2 in Weurt tegen SDDL. Wederom een spannende wedstrijd maar NAS liet het na om de kansen af te maken en verliest met 4-6. NAS 1 deed het op de late avond in Venray beter tegen DES. Met een ruime overwinning van 2-8 was NAS duidelijk sterker als DES.