Dames Beuningen verliezen eerste wedstrijd na de winterstop

De hockeydames van Beuningen zijn met een valse start begonnen aan de tweede seizoenshelft. Tegen laagvlieger Voordaan werd er met 1-4 verloren. Deze nederlaag kan het team zichzelf aanrekenen, aangezien de eerste twee tegengoals kinderlijk eenvoudig weggegeven werden.

Al in de eerste minuut ging het mis in dit zes-punten-duel. Knullig balverlies op het middenveld was de aanleiding voor een snelle omschakeling, waar direct uit gescoord werd. Hockeyend kwam Beuningen wel aardig door, maar kon het geen echte vuist maken. In het tweede kwart ging het wederom mis. Door een stopfout in de laatste lijn kon een spits van Voordaan profiteren, waarmee de 0-2 op het scorebord kwam.

Na rust ging Beuningen jagen op doelpunten. Kansen kwamen er ook, hele grote zelfs. Maar op het moment dat de aansluitingstreffer leek te gaan vallen, schoot Voordaan de 0-3 binnen. Beuningen ging door met aandringen, kwam via een doeltreffende strafcorner van Keri Donkers ook nog terug tot 1-3, maar dichterbij kwamen de dames niet. In de laatste minuut kreeg Voordaan een strafbal, waarmee de 1-4 eindstand op het bord kwam.