Walking Football bij VV Ewijk

Foto: VV Ewijk

Walking Football is een nieuwe variant van voetbal voor 60-plussers die nog lekker actief bezig willen en kunnen zijn. Er wordt op een klein veld gespeeld en wat belangrijk is, er wordt niet bij gerend, slidings zijn niet toegestaan en de bal mag niet boven de heup komen. Met die basisregels in het achterhoofd is VV Ewijk op vrijdag 17 juli gestart met deze manier van het voetbalspelen.

Zes fanatieke spelers starten op deze vrijdag met Walking Football op het trainingsveld van VV Ewijk. Het was even wennen aan de bal maar het was vooral wennen aan het afleren van een aantal gewoontes, die voetballers in hun genen hebben. Hardlopen, slidings en hoge voorzetten zijn immers uit den boze.

Niet te min waren de spelers het na afloop unaniem over eens, dat deze manier van voetballen met een leuke groep mensen zeker gaat aanslaan.

Heb je vroeger zelf gevoetbald en wil je weer eens het veld op of heb je altijd al eens tegen een bal aan willen schoppen in teamverband dan geeft VV Ewijk de gelegenheid daartoe in de vorm van Walking Football.
Het gaat er vooral om dat je beweegt met een bal, in de buitenlucht en in teamverband en boven alles heel veel plezier hebt met elkaar.

Let op! Ook dames zijn natuurlijk van harte welkom.

Heb je zin om mee te doen, dan kun jij je aanmelden aan via e-mailadres; [email protected].

Plaats: VV Ewijk aan de Blatenplak 49, 6644 CH Ewijk.
Wanneer: (Voorlopig) op vrijdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur.

Wil je nog meer weten over Walking Football bij VV Ewijk neem dan contact op met Jan Jacobs , bestuurslid voetbalzaken van VV Ewijk:

Tel nr. : 06-53799257. E-mailadres: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen