Actief Ontmoeten in Beuningen

Foto:

Zondag 20 september staat in het teken van Actief Ontmoeten! Een gezellige actieve dag voor jong en oud in onze gemeente.

Op zondag 20 september kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten van Actief Ontmoeten, zoals een trailrun, wandeltocht, kids klim- en klauterfestijn, fietstochten, boksclinics, combitraining clinics. Hier ontmoeten actieve mensen elkaar onder het genot van een kopje koffie, thee, sapje en/of taart. Hier vindt u gelijkgestemden om samen mee op avontuur te gaan. Misschien klikt het wel zo goed dat jullie besluit om nog eens vaker af te spreken.

Actief Ontmoeten wordt georganiseerd door Stichting BSB in samenwerking met andere partijen. Het evenement is een essentieel onderdeel van de Nationale Sportweek in Beuningen. BSB richt zich op de pijlers Bewegen, Ontmoeten en Welbevinden van de Positieve Gezondheid.

Programma en aanmelden activiteiten

Bekijk het programma op www.actiefontmoeten.nl. Hier meld u zich ook aan voor de verschillende activiteiten.

Start en parkeerplaats

De organisatie raadt iedereen aan zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fietsen kunnen worden gestald nabij de Weeropper. Parkeren kan op het Asdonkterrein achter de bioscoop. Komt u met de trein? Neem dan bij station Nijmegen buslijn 5 of 85 en stap uit bij halte Kerk in Beuningen. Volg de routeaanwijzingen van het klompenpad langs de Van Heemstraweg en ga de Kloosterstraat in.

Reacties

Cookieinstellingen