Beuningse Boys verliest thuis van RKTVC

Nadat de uitwedstrijd bij Blauw Wit vorige week nog werd afgelast moest Beuningse Boys zondag thuis aantreden tegen nieuwkomer en promovendus RKTVC. Beide ploegen troffen elkaar nog nooit eerder.

Het begin van de wedstrijd is voor Beuningse Boys maar een tweetal kansen wordt niet benut. Aan de andere kant is het na 9 minuten wel raak als Lorenzo Rieken bij een corner een overtreding begaat en de een penalty veroorzaakt. Maarten Klaare weet wel raad met het buitenkansje en laat keeper Tim van Lierop kansloos. Beuningse Boys is van slag door deze tegenvaller en na 16 minuten wordt het nog erger voor De Boys als Brandon Molle na slecht uitverdedigen de 0-2 binnen kan tikken. Beuningse Boys richt zich op en gaat opzoek naar de aansluitingstreffer. Deze valt dan ook na een minuut of 25 als Jens Arnouts een half weggewerkte bal tegen de touwen schiet. Wie denkt dat Beuningse Boys beter in de wedstrijd komt, komt bedrogen uit want na 36 minuten moet Beuningse Boys verder met 10 man als Lorenzo Rieken zijn 2e gele kaart en dus een rode kaart krijgt. Tot overmaat van ramp moet ook nog Dennis Arts geblesseerd het veld verlaten.

In de 2e helft is het Beuningse Boys dat het wel probeert om op gelijke hoogte te komen maar door het onder tal wordt het doel maar moeilijk gevonden. RKTVC heeft weinig moeite met het Beuningse 10 tal en probeert er via de counter uit te komen. De tijd begint te dringen voor Beuningse Boys en het probeert door wat aanvallende wissels de 2-2 te forceren. Helaas valt deze niet. Aan de andere kant valt wel de beslissing en het is Sem Kars die met een mooi afstandschotde 1-3 weet te scoren. Tot overmaat van ramp eindigt Beuningse Boys de wedstrijd met 9 man als ook Bram Langedijk kort voor tijd het veld moet verlaten met een directe rode kaart.

Al met al een middag om snel te vergeten voor Beuningse Boys. Hopelijk lukt het de technische staf om de spelers weer fris te krijgen en de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen om de volgende wedstrijd weer op zoek te gaan naar de eerste overwinning van het seizoen. Gespeeld wordt er dan in Doornenburg als er om 14.00 uur afgetrapt wordt tegen GVA.