Sjors Sportief en Creatief

Foto: BNG

Sjors Sportief en Creatief laat basisschoolkinderen meedoen met verschillende activiteiten zonder te hoeven worden van een vereniging. Afgelopen schooljaar schreven er ruim 1800 kinderen uit de gemeente Beuningen zich in. aan door het grote succes van vorig jaar, Sjors komt terug!

Bij de gemeente Beuningen vinden we het verbinden van kinderen aan sport en cultuur erg belangrijk. En de formule van Sjors Sportief en Creatief heeft bewezen dit op een erg mooie manier te doen. Het geeft ze de kans om zich te oriënteren op allerlei takken van sport. ook met een beeld op de toekomst.

Een activiteit aanbieden?

Alle verenigingen, instellingen aan particulieren kunnen meedoen, u hoeft dus niet per se met een vereniging mee te doen. Al met al dus een prachtige een geheel vrijblijvende manier om mee te doen. Tot 10 december is het mogelijk com één (of meerdere) kennismakingscursus(sen) aan te melden via www.beuningensameninbeweging.nl. Uw activiteit wordt in het boekje geplaatst.

Inschrijven

In februari 2021 ontvangen alle basisscholieren een boekje met daarin het aanbod. Direct hierna kunnen de kids zich inschrijven voor de diverse cursussen.

Meer informatie?

We hopen dat het net zo enthousiast bent als wij, dan kunnen we er samen weer een groot succes van maken. Twijfel dus niet om een cursus of activiteiten aan het organiseren. Aanvullende informatie kunt u opvragen via [email protected] of via 06 22 06 49 27. en meld vooral uw vereniging of activiteit weer aan!

Reacties