Fietsen in coronatijd

Foto:

De dames en heren van wielertoerclub “No Limits” zijn de coronatijd met enige creativiteit aardig doorgekomen. In het voorjaar toen samen rijden helemaal niet mocht zijn er challenges gereden waar we met behulp van de strava-app elkaar hebben uitgedaagd.

De uitdagingen waren “voor elk wat wils”, sportieve uitdagingen op snelheid en hoogtemeters maar ook door bijvoorbeeld zoveel mogelijk bruggen over te steken. In de zomer mochten we gelukkig weer samen fietsen want dat is eigenlijk toch wel het allerleukste. Inmiddels ligt het wegseizoen voor de meesten weer achter ons en is een aantal weer op de ATB gestapt.

De winterperiode is voor onze werkgroep ook de tijd om over het nieuwe seizoen na te denken. We gaan weer nadenken over nieuwe challenges. Onze teamkleding is na 4 jaar aan vervanging en aan een nieuwe uitstraling toe.

Aan de lege fietsenzaken en de drukte op de wegen en in de bossen is te merken dat veel nieuwe wielerliefhebbers zijn opgestapt. Wij nodigen deze nieuwe wielerliefhebbers van harte uit om samen met ons te gaan fietsen. De enige voorwaarden die wij aan meefietsen stellen zijn een goede fiets en helm en een goed humeur!

Voor meer informatie, kijk op www.wtcnolimits.nl.

Door Ron Kampschreur

Reacties

Cookieinstellingen