Hoofdsponsor Jack Muller BV verlengt met 5 jaar!

Foto: Beuningse Boys

De gevolgen van de corona maatregelen treffen de vereniging hard op meerdere vlakken, daarom zijn we trots en zeer verheugd u te kunnen mededelen dat hoofdsponsor Jack Muller BV zijn contract met maar liefst 5 jaar heeft verlengd.

Als vereniging mogen we trots zijn op Jack en Glenn Muller die al 20 jaar met hun bedrijf als sponsor actief zijn bij Beuningse Boys waarvan het grootste deel als hoofdsponsor. In deze tijden zal het ook voor het bedrijf Jack Muller BV niet altijd makkelijk zijn maar toch maken ze de fantastische, en voor ons dankbare, keus om de vereniging in deze tijd een mooie en langdurige zekerheid te geven, dit in financiƫle zin maar ook met de aankleding van heren zondag 1 en het 2e elftal.

Ik wil hierbij ook de medewerkers van Jack Muller BV bedanken voor alle inspanningen voor het bedrijf waardoor het mede mogelijk geworden is de overeenkomst te verlengen.

Jack en Glenn bedankt voor jullie vertrouwen in Beuningse Boys met het gunnen van deze 5 jarige overeenkomst als hoofdsponsor.

We hopen als gehele vereniging, maar met name de spelers en begeleiding van zondag 1 en 2 dat de prettige samenwerking mogelijk ook een sportief succesvol vervolg zal krijgen bij de genoemde teams.

v.v. Beuningse Boys

Kees Broekman
Voorzitter

Reacties

Cookieinstellingen