Speijers Sports brengt Beuningen weer in beweging

Foto:

Beuningen – Na een lange periode vol corona-beperkingen, mag en kan alles weer en daar maakt sportschool Speijers Sports uit Beuningen dankbaar gebruik van. Eigenaar Remo Speijers doet zijn best om de inwoners van Beuningen die tijdens de coronacrisis gestopt zijn met sporten weer opnieuw in beweging te krijgen, maar iedereen daarnaast ook weer sociaal te activeren. Door inspirerende, uitdagende en leuke evenementen te organiseren in zijn sportclub op het Aalsterveld, hoopt hij iedereen weer bewust te maken van het belang van sporten en het werken aan je fysieke en mentale gezondheid.

Dankbaarheid

Van een serieuze Powerlift cup tot een Ibiza-style summer festival, Speijers Sports maakt er deze periode echt een feestje van. “Met deze activiteiten willen we in eerste instantie onze dankbaarheid en waardering tonen naar de huidige sporters die ons tijdens de zware corona periode onvoorwaardelijk zijn blijven steunen. Maar daarnaast zien we ook dat in coronatijd veel mensen hun motivatie om te sporten kwijtgeraakt zijn, terwijl werken aan je gezondheid altijd belangrijk blijft. Door extra evenementen te organiseren naast ons gewone aanbod, hopen we mensen weer activeren en het plezier in sporten terug te laten vinden,” aldus Remo Speijers van Speijers Sports.

Speijers Sports Ibiza Festival

Afgelopen Pinksterweekend organiseerde de Beuningse club een eigen Ibiza festival. Ondanks de regen wist Speijers een tropische sfeer neer te zetten tussen de palmbomen en hangmatten en was het festival compleet met foodtrucks, een DJ line-up en bomvol zomers entertainment. Bij de organisatie van het festival kreeg Speijers hulp van vier derdejaarsstudenten van de HAN, die samen met de hulp van lokale ondernemers zoals juwelier Van het Hof, de Goudreinet en Schreeven Muziek een knallend evenement neer hebben gezet, dat ondanks het slechte weer bijna 200 bezoekers trok.

Speijers Sports Powerlift Cup

Op sportief niveau probeert Speijers Sports iedereen ook uit te dagen door het organiseren van verschillende Powerlift workshops met als kers op de taart een echte Powerlift Cup op zondag 12 juni. Powerliften is een fitness- en krachtsdiscipline die zich op drie belangrijke fitnessoefeningen richt: de squat, de bench press en de deadlift. Het doel is om met deze oefeningen een zo groot mogelijk gewicht te verplaatsen – uiteraard met de juiste techniek bij de uitvoering. Wil je komen kijken? De wedstrijd begint vanaf 10:00 uur bij Speijers Sports in Beuningen en entree is gratis.

Wil je meer weten over de activiteiten die Speijers Sports organiseert? Ga naar www.facebook.com/speijerssports of volg de sportschool op Instagram via @speijerssports.

Cookieinstellingen