Scholierenvoetbaltoernooi 2023 Gemeente Beuningen staat op punt van aftrappen

Foto: Bart van Run

Voor heel veel jongens en meisjes is het jaarlijkse scholierenvoetbaltoernooi een gouden moment in hun basisschool periode. Eenmaal als volwassene kunnen zij zich nog precies herinneren hoe ze gezamenlijk hun basisschool vertegenwoordigden, aangemoedigd door ouders en kinderen. Of er gewonnen of verloren werd is vaak uit het geheugen verdwenen, de herinnering aan het saamhorigheidsgevoel en het spelplezier absoluut niet.

Ook dit schooljaar is er weer de kans om gouden momenten in het geheugen op te slaan. Binnenkort staat namelijk het scholierenvoetbaltoernooi Regio Zuid, afdeling Beuningen, op het punt van aftrappen. Dit schooljaar zijn er naast jongens- en meisjesteams voor het eerst ook gemengde teams. Alle poulewedstrijden worden gespeeld op de velden van voetbalvereniging W.V.W in Weurt.

U bent van harte welkom voor deze poulewedstrijden op maandag 3, dinsdag 4 en donderdag 6 april. De aftrap van de eerste wedstrijd is iedere avond om 17.30 uur. Alle poulewinnaars worden voor een spannende finaleronde verwacht op vrijdag 14 april. De finaleronde zal plaatsvinden op de velden van Beuningse Boys aan de Ooigraaf 2 in Beuningen, aftrap 18.00 uur.

Bent u op zoek naar mooie schijnbewegingen, weergaloze solo’s en doelpuntrijke wedstrijden? U bent van harte welkom om er getuige van te zijn.

Cookieinstellingen