Dinand van Haaren en Roda ’28 Winssen gaan na twee seizoenen uit elkaar

Foto: Roda '28

WINSSEN – Na een periode van twee seizoenen is er besloten dat Roda ’28 Winssen en trainer Dinand van Haaren komende zomer uit elkaar zullen gaan. In goed overleg hebben de voetbalvereniging Roda ’28 Winssen en de Nijmeegse oefenmeester besloten hun wegen te scheiden. Het initiatief voor dit afscheid kwam van Van Haaren zelf, die aangaf klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

Van Haaren startte zijn trainersperiode bij Roda ’28 in de vierde klasse, nadat de club een seizoen eerder was gedegradeerd. Het eerste seizoen kende ups en downs, waarin Roda ’28 dankzij een sterke eindsprint een respectabele positie in de middenmoot bereikte.

Op dit moment bevindt Roda ’28 zich tussen de directe degradatiezone en de plekken voor de nacompetitie. Er liggen echter nog wedstrijden in het verschiet, waarbij een overwinning de club een sprong in het klassement kan bezorgen. Voor trainer Van Haaren wacht er dus nog een uitdagende tweede seizoenshelft. Roda ’28 kijkt met vertrouwen naar het vervolg en wenst Dinand van Haaren veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging in de toekomst.

Ondertussen is de voetbaltechnische commissie van Roda ’28 Winssen gestart met de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Cookieinstellingen