Sterke Optredens van NAS bij Korfbalwedstrijden op 24 februari 2024

Foto: NAS

Afgelopen week was korfbalvereniging NAS weer volop in actie. Op zaterdag 24 februari stonden er belangrijke wedstrijden op het programma voor zowel de pupillen als de senioren.

De pupillen E1 begaven zich op vreemd terrein voor een uitwedstrijd tegen Vios. De wedstrijd begon met Vios die snel de leiding nam. Hun doelgerichtheid was opmerkelijk; vrijwel al hun kansen werden direct omgezet in doelpunten. Bovendien hanteerde Vios een actieve verdediging, waardoor NAS weinig ruimte kreeg voor eigen aanvallen. Halverwege de wedstrijd begon NAS echter beter in het spel te komen. Er werden meer kansen gecreëerd en er werd ook gescoord. Desondanks slaagde Vios erin om de overhand te behouden en de wedstrijd te winnen met een eindstand van 14-3. De doelpunten voor NAS werden gescoord door Jara (twee keer) en Bo.

Op dezelfde dag stond ook de wedstrijd van seniorenteam 1 op het programma, ditmaal een thuiswedstrijd tegen Quick-Up. Quick-Up kwam sterk uit de startblokken en nam direct een 0-1 voorsprong met een afstandsschot. NAS liet zich echter niet ontmoedigen en wist drie opeenvolgende doelpunten te scoren. Beide teams toonden een sterke wil en zaten strak op de bal. In de tweede helft van de wedstrijd ontstond er enige chaos, maar NAS kreeg desondanks enkele mooie kansen. Deze werden echter niet volledig benut. Gelukkig hield de verdediging van NAS stand en slaagde Quick-Up er niet in om te scoren. De wedstrijd eindigde met een 6-4 overwinning voor NAS, waarbij de doelpunten werden gemaakt door Lotte (twee keer), Lisa, Larissa, Kirsty en Lisanne.

Al met al waren het twee intense wedstrijden waarbij beide teams gestreden hebben voor de overwinning. NAS kijkt uit naar de volgende uitdagingen op het korfbalveld.

Cookieinstellingen