Dubbele triomf: NAS viert twee kampioenschappen

Afgelopen weekend was het feest bij NAS, want twee teams behaalden het kampioenschap. Op zaterdag zegevierden de pupillen D in Schaijk tegen DAW. Ondanks een gelijke stand van 3-3 bij rust, domineerde NAS in de tweede helft en eindigde de wedstrijd met 8-4 in hun voordeel, met Femme en Brit als topscorers.

Op zondag speelden de senioren hun kampioenswedstrijd in Weurt. Ondanks de druk slaagden ze erin een voorsprong van 4-2 te behalen voor de rust. Hoewel de doelpunten na de pauze schaars waren, bracht een strategische wissel van Lisa de broodnodige verandering. Haar eerste schot in de aanval was raak en gaf het team het vertrouwen terug. NAS eindigde de wedstrijd met een overtuigende 11-3 overwinning, waarmee ze ook kampioen werden.