Schoolvoetbaltoernooi op punt van aftrappen

Foto: publiek domein

Voor heel veel jongens en meisjes is het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi een gouden moment in hun basisschoolperiode. Eenmaal als volwassene kunnen zij nog precies herinneren hoe zij gezamenlijk hun basisschool vertegenwoordigd hebben, aangemoedigd door ouders, leraren en kinderen. Of er gewonnen of verloren werd, verdwijnt vaak uit het geheugen, maar de herinnering aan het saamhorigheidsgevoel en het spelplezier verdwijnt absoluut niet.

Ook dit schooljaar is er weer de kans om gouden momenten in het geheugen op te slaan. Binnenkort begint namelijk het schoolvoetbaltoernooi Regio Zuid, afdeling Beuningen. Op 3, 4 en 8 april 2024 spelen de leerlingen op de voetbalvelden van W.V.W. (Weurtse Voetbalvereniging Weurt) in Weurt. De aftrap is om 17.30 uur. De finalerondes op de velden van Beuningse Boys in Beuningen op 12 april beginnen om 18.00 uur.

Alle wedstrijden van het schoolvoetbaltoernooi worden gespeeld in teams van 8 spelers tegen 8 spelers. Hierdoor zijn er nog meer kansen op mooie schijnbewegingen, weergaloze solo’s en doelpuntrijke wedstrijden; kortom het opbouwen van onvergetelijke herinneringen. U bent van harte welkom om er getuige van te zijn.

Cookieinstellingen